Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à la vanille
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 400 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
Les pêches au sirop
- 6 pêches
- 500 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de jus de citron
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
Le coulis de framboises
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
-
500
g de framboises fraîches
of 500 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
La finition
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 30 g d'amandes effilées, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2190 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Coupelles de chocolat
2 godz. 45 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Minitartes fines nectarine-pistache
1 godz. 25 min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min