Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les quenelles
- 350 g de filets de poisson blanc, type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
- 260 g de lait
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 180 g de farine
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
Le beurre blanc
- 150 g de beurre demi-sel, très froid
- 50 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 40 g de vin blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe bombées d'estragon frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 godz.
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 godz.
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 Std.