Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les quenelles
- 350 g de filets de poisson blanc, type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
- 260 g de lait
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 180 g de farine
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
Le beurre blanc
- 150 g de beurre demi-sel, très froid
- 50 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 40 g de vin blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe bombées d'estragon frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40 min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1óra
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1óra
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1h 30 min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1óra 15p