Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

4.0 51 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais
  • 40 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés en lamelles
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin rouge
  • 5 g de fécule de maïs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g d'escargots en conserve, égouttés
  • 6 tranches de pain de campagne grillées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 390.5 mg
Eiwitten 12.5 g
Calorieën 919.8 kJ / 219.3 kcal
Vetten 9.3 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 16.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...