Compatibele versies
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 390.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 min
Pâté lorrain
15hod. 30min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Sauce choron
20 min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2u. 40min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Champignons farcis
13 Std. 15 Min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3h
Saumon sauce gribiche
35 Min