Compatibele versies
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 390.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mouclade charentaise
40 Min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30 Min
Sauce soubise
30 Min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Aspic d'asperges
24h
Sauce blanche
10 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Sauce gribiche
15 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min