Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de poireau, coupé en julienne
- 150 g de carottes, coupées en julienne
- 20 g de farine de blé
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 6 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1410.7 kJ / 337.7 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 629.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babas au rhum et fruits rouges
4 Std.
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Sauce Messine
10 min
Sauce dieppoise
35min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Bourride
1h
Matelote de poisson au Riesling
13h
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Sauce armoricaine
1h
Fumet de poisson
2h 10min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min