Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de poireau, coupé en julienne
- 150 g de carottes, coupées en julienne
- 20 g de farine de blé
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 6 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1410.7 kJ / 337.7 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 629.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à l'espagnole
50min
Riz à la morue et aux moules
50min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Gratin de moules au curry
50min
Bourride
1ωρ.
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Cailles farcies au foie gras
55 min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Gratin de poissons à la choucroute
40 λεπτ.
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min