Pavlova en verrine

Pavlova en verrine

4.5 22 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u. 30min
2 portions

Ingrediënten

La glace à vanille (la veille)
  • 200 g de lait
  • ½ gousse de vanille
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 jaunes d'œufs
  • 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 3 blancs d'œufs
  • 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
  • 100 g d'eau
  • 50 g de sucre en poudre
  • 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 20 g de sucre glace

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 220.5 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 5839 kJ / 1393 kcal
Vetten 61.5 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 39.5 g
Koolhydraten 190.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...