Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à vanille (la veille)
- ½ gousse de vanille
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 190.5 g
- Vetten
- 61.5 g
- Verzadigd vet
- 39.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 220.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Minipavlovas
3h 45 min
Brioche perdue agrumes-coco
35min
Boule coco-mangue
9h
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20 min
Pavlova aux fruits rouges
4h