Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à vanille (la veille)
- 200 g de lait
- ½ gousse de vanille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 190.5 g
- Vetten
- 61.5 g
- Verzadigd vet
- 39.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 220.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilletés au foie gras rôti et compotée de mangue à la vanille
1h 20min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13 godz. 50 min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1 godz. 35 min
Mille-feuille express framboise-citron
30 Min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3sa 10 dk
Pavlova aux fruits rouges
4h