Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 filet d'huile d'olive
- 880 g d'anguilles, prêtes à cuire (sans peau ni tête)
- 2 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 40 g de beurre
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 pincées de sel pour le rougail, et un peu pour les anguilles
- poivre moulu
- 5 tomates, mondées et coupées en huit
- 1 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 1 c. à café de thym frais
- 8 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de vinaigre blanc
- 75 g de concentré de tomate
- 3 - 5 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1844 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail aux chipolatas
50 min
Marinade pour poisson - Inspiration asiatique
5 min
Ormeaux poêlés au beurre d'orange
Brak ocen
Moules marinées à l'espagnole
45 Min
Ratatouille
55min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1 godz. 30 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Moules à la crème et au gingembre
35 min
Salade de pâtes aux coques
45 Min
Langouste au combava
55min
Mojito classique
5 min