Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de cidre brut
- 100 g de coulis de tomates
- 20 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 1 c. à café de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 30 g de cassonade
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de moutarde
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 344.8 kJ / 82.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Sauce barbecue
20 Min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Sauce barbecue
25 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 Std.
Travers de porc sauce barbecue
4 godz. 25 min
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12h 10min
Porc aigre-doux
45min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10min
Travers de porc "spécial sauce"
1 Std. 40 Min
Filet mignon de porc mariné
5h 15min