Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cantal entre-deux sans croûte, coupé en morceaux d'1 cm
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
- 500 g de champignons de Paris frais rosés, équeutés et émincés
- 2 c. à soupe de jus de citron
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de jambon cru d'Auvergne
- 140 g de mesclun, assaisonné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Galettes complètes
45min
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1h 45min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Galettes roulées jambon-roquette
35 Min
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 godz. 35 min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15 min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galette fourrée jambon-champignons
40min