Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cantal entre-deux sans croûte, coupé en morceaux d'1 cm
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
- 500 g de champignons de Paris frais rosés, équeutés et émincés
- 2 c. à soupe de jus de citron
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de jambon cru d'Auvergne
- 140 g de mesclun, assaisonné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45 min
Quiche lorraine
1h 45 min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Cannelloni de courgette bolognaise
1ωρ. 20 λεπτ.
Œuf cocotte en Touraine
1ωρ.
Crêpes au saumon fumé et à la crème
55min
Pain perdu au jambon
25min
Galette fourrée jambon-champignons
40 λεπτ.
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1ωρ.
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min