Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cantal entre-deux sans croûte, coupé en morceaux d'1 cm
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
- 500 g de champignons de Paris frais rosés, équeutés et émincés
- 2 c. à soupe de jus de citron
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de jambon cru d'Auvergne
- 140 g de mesclun, assaisonné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Quiche lorraine
1h 45min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galette oignon-chèvre
35min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Tarte au parmesan et légumes frais
1h 20min
Galettes complètes
45min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min