Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, coupée en tronçons (1 cm)
- 125 g d'oignons, coupés en quatre
- 150 g de poireau, coupé en rondelles
- 2 brins de persil frais
- 1 citron jaune, coupé en rondelles
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 800 g d'eau
- 5 g de vinaigre
- 1 pincée de gros sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- Voeding
- per 1 litre
- Calorieën
- 113 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 732 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de volaille maison
1h 45min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 dk
Bouillon de légumes
1 godz. 20 min
Poêlée d'anguilles et rougail
Geen beoordelingen
Sauce à l'oseille
35 dk
Bulots au court-bouillon
2h
Jardinière de légumes
40 dk
Cuisson des bigorneaux
25 Min
La cuisson des langoustines
40 dk
Sauce américaine
55 Min
Raie aux câpres
45 Min
Coulis de tomates
35 dk