Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, coupée en tronçons (1 cm)
- 125 g d'oignons, coupés en quatre
- 150 g de poireau, coupé en rondelles
- 2 brins de persil frais
- 1 citron jaune, coupé en rondelles
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 800 g d'eau
- 5 g de vinaigre
- 1 pincée de gros sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- Voeding
- per 1 litre
- Calorieën
- 113 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 732 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce américaine
55min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Artichauts à la romaine
50 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Fumet de crustacés
25 min
Bar à la portugaise
2 Std.
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1 godz. 30 min
Pêche Melba
6 Std.
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2 Std.
Sauce mayonnaise
10 min