Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 brins de persil frais, effeuillés
- 1 échalote, pelée et coupée en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 10 g de gingembre frais, pelé et coupé en morceaux
- ½ c. à café de feuilles de thym frais
- 200 g de poitrine de porc fraîche, coupée en morceaux de 2 cm et partiellement congelée
- 80 g de lard fumé, coupé en morceaux de 2 cm et partiellement congelé
- 120 g de noix de veau, coupée en morceaux de 2 cm et partiellement congelée
- 2 pincées de piment d'Espelette en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 8 petites feuilles belles feuilles de chou vert
- 1000 g d'eau
- 180 g de riz rond
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1707 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farçou
2h 20min
Paupiette de chou farci
55min
Oreillettes
3h 40min
Poularde farcie
2h
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5 min
Garbure du Béarn
1h 10min
Farci charentais
2h
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Cuisse de lapin farcie aux olives
1u. 20min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min