Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 644.8 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1654.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Moules à la bretonne
55min
Bulots au court-bouillon
2h
Beurre blanc
25min
Palourdes au cidre
35min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1h 50 min.
Palourdes et amandes farcies
40min
La cuisson des langoustines
40min
Pommes vapeur (200-400 g)
20min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Moules farcies au beurre d'ail
35min