Cuisson des bigorneaux

Cuisson des bigorneaux

5.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g de bigorneaux
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 1 gousse d'ail
  • 1 brin de persil frais équeuté

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1654.3 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 644.8 kJ / 152.5 kcal
Vetten 3.5 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 0.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...