Apparaten en accessoires
Cuisson des bigorneaux
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
600 g de bigorneaux
-
1500 g d'eau
-
1 c. à soupe de gros sel
-
1 gousse d'ail
-
1 brin de persil frais équeuté
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1654.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
644.8 kJ /
152.5 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°20
41 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 Std. 30 Min
Beurre blanc
25 Min
Assiette de vanets
30 Min
La cuisson des langoustines
40 Min
Palourdes au cidre
35 Min
Crabes farcis
1 Std. 15 Min
Caillebottes vendéennes
12 Std. 45 Min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25 Min