Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tranche de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 50 g de viande de porc, coupée eu cubes
- 1 échalote
- 1 branche de céleri, coupée en petits dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de chair à saucisse
- ¼ de camembert, coupé en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 4 escalopes de veau grandes et fines de 140 g chacune environ
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 200 g de cidre brut ou doux
- 400 g de fond de veau
- 500 g d'eau
- 500 g de choux de Bruxelles
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 brins de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2291 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Chou-fleur vapeur
20min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Asperges et sabayon à l'estragon
1 godz.
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min