Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tranche de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 50 g de viande de porc, coupée eu cubes
- 1 échalote
- 1 branche de céleri, coupée en petits dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de chair à saucisse
- ¼ de camembert, coupé en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 4 escalopes de veau grandes et fines de 140 g chacune environ
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 200 g de cidre brut ou doux
- 400 g de fond de veau
- 500 g d'eau
- 500 g de choux de Bruxelles
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 brins de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2291 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min.
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 min.
Brocoli vapeur (250 g)
15 min.
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Chou vapeur (300 g)
15 min.
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Chou-fleur vapeur
20 min.