Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 150 g de navet, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1000 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 10.6 kJ / 2.5 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au chou et boulettes de blanc de volaille
1 Std. 45 Min
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1h 20min
Bouillon de volaille maison
1 Std. 45 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Salade croquante de légumes nouveaux et œuf poché
1 Std.
Velouté de légumes et lentilles
1 Std.
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 Min
Crème de mâche, brocoli vapeur et sauce aux olives noires
45 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Chaudrée de moules
35 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min