Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de sucre en poudre
- 680 g d'eau
- 220 g de jus de citron (5 citrons env.)
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
Le jour même
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 140 g de blancs d'œufs (4 œufs moyens), plus 1 blanc d'œuf
- 160 g de sucre en poudre
- 250 g d'amandes effilées
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la réglisse
3h 45min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3ωρ. 15 λεπτ.
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12 godz. 30 min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Sorbet au limoncello
3 Std. 10 Min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Glace à la pistache
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Sorbet à l'abricot
10 min
Sorbet mangue-Passion
12 Std.