Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 193 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes vapeur (200-400 g)
20 Min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Pommes vapeur
25 Min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Demi-poires vapeur
20 Min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Prunes vapeur (200-400 g)
20 Min
Prunes vapeur
25 Min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min