Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50min
Pâtes complètes aux crevettes
55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Caramel de base
25min
Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings
1h 10min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Crêpes aux clémentines
2 godz.
Œuf mollet, purée de carottes et petit pain coco vapeur
2 godz.
Couscous de veau
1h 25min