Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes complètes aux crevettes
55 min
Risotto de sarrasin aux fruits de mer
30min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35 min
Boulettes de viande, sauce aux airelles et purée de pommes de terre
1h 15 min
Crêpes sucrées ou salées
40 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Riz aux champignons et chorizo
40 Min
Riz cantonais 'Frenchy'
40 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min
Riz au curry vert et aux crevettes
30min
Chaussons aux épinards, dip vert
2 Std. 10 Min
Glace pêche-fraise
15 Min