Apparaten en accessoires
Tellines en persillade
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
1000 g de coques fraîches type tellines
-
1 c. à soupe de gros sel
-
1 bouquet de persil frais équeuté
-
2 gousses d'ail pelées et fendues en deux
-
100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
1000 g d'eau
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
795 kJ /
191 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs Thermomix n°5 - Apéritif
8 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Aïoli traditionnel
10min
Pissaladière classique
2u.
Aïoli
10min
Tempuras de légumes et crevettes
25min
Gambas au romarin
40min
Pissaladière
3u.
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1u.
Ratatouille provençale
1u.
Ragoût de langouste
1u. 35min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
La daube niçoise
13u. 20min