Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 258.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans saumon-courgette
1 Std.
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Sauce armoricaine
1 Std.
Cassolette de poissons
1 Std.
Flans d'épinards au saumon
1 Std. 10 Min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Avocat farci au crabe
40 Min