Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 258.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Croustillants d'araignée
2h
Œuf cocotte en Touraine
1h
Mille-feuille de bar aux légumes
1h 10min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Bûche de poisson
13h
Terrine de fromage à la rhubarbe
4 godz. 50 min
Matelote de poisson au Riesling
13h
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Turbot sauce champagne
30min