Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, coupées en bâtonnets
- 100 g de haricots verts frais
- 50 g de fèves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Petits flans de carotte
12h
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Flans saumon-courgette
1h
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min