Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

2.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 parts

Ingrediënten

La terrine
  • 300 g d'eau
  • 100 g de carottes coupées en bâtonnets
  • 100 g de haricots verts frais
  • 50 g de fèves fraîches
  • 50 g de petits pois frais
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait de coco
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 30 g de jus de citron vert
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 367 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1048.2 kJ / 253.5 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraten 7.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...