Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'eau
- 80 g de sucre roux
- 200 g de vin rouge
- 1 anis étoilé
- 2 g de poivre sauvage (5-6 grains de poivre env.)
- 500 g de figues fraîches, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 577 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de figues
4h
Clafoutis figues-amandes
50 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2u. 15min
Pêches au basilic
30min
Gratin de figues
25min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 min
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Compotée de fruits d'automne
30min
Chutney d'abricots
4h
Confiture figue-romarin
50 min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min