Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
-
20
g de galanga (voir "Conseil(s)")
of 20 g de gingembre frais - 5 feuilles de kaffir fraîches (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 tiges de citronnelle fraîche, coupées en tronçons (5 cm)
-
200
g de morilles fraîches
of 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre - 10 g de jus de citron vert
- ½ c. à café de sel
- 1100 g d'eau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 464 kJ / 110.5 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 Std. 15 Min
Nage de saint-jacques
1h 20min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 Min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1 Std.
Bar façon thaïe
35 Min
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2 Std. 35 Min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 Std.
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min