Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
-
20
g de galanga (voir "Conseil(s)")
of 20 g de gingembre frais - 5 feuilles de kaffir fraîches (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 tiges de citronnelle fraîche, coupées en tronçons (5 cm)
-
200
g de morilles fraîches
of 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre - 10 g de jus de citron vert
- ½ c. à café de sel
- 1100 g d'eau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 464 kJ / 110.5 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 godz. 5 min
Bar façon thaïe
35 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 godz. 5 min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1h 50 min