Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
-
20
g de galanga (voir "Conseil(s)")
of 20 g de gingembre frais - 5 feuilles de kaffir fraîches (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 tiges de citronnelle fraîche, coupées en tronçons (5 cm)
-
200
g de morilles fraîches
of 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre - 10 g de jus de citron vert
- ½ c. à café de sel
- 1100 g d'eau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 464 kJ / 110.5 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Langoustines à la vapeur de gingembre
1 Std. 15 Min
Bar façon thaïe
35min
Nage de saint-jacques
1u. 20min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Bars en croûte feuilletée
3 godz.
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Bar farci à l'oseille
1h 10min
Crabe farci aux herbes
1u. 20min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 godz. 35 min