Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 400 g de semoule de maïs précuite
- 400 g de gorgonzola, coupé en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min