Compatibele versies
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 c. à soupe de miel
- 1 oignon rouge en fines tranches
- 5 grains de poivre noir
- 1 œuf
- 100 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 75 g de farine de sarrasin
- 25 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 350 g de crème liquide entière bien froide
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- le zeste d'un citron vert, râpé et non traité
- 4 tranches de truite fumée
- 100 g d'œufs de lump
- brins de ciboulette fraîche
- poivre moulu
- 20 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2435 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Pickles d'échalotes
15 min
Tartare de daurade et blinis
1 Std. 35 Min
Tzatziki
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Guacamole
5min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min