Compatibele versies
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 c. à soupe de miel
- 1 oignon rouge en fines tranches
- 5 grains de poivre noir
- 1 œuf
- 100 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 75 g de farine de sarrasin
- 25 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 350 g de crème liquide entière bien froide
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- le zeste d'un citron vert, râpé et non traité
- 4 tranches de truite fumée
- 100 g d'œufs de lump
- brins de ciboulette fraîche
- poivre moulu
- 20 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2435 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax à la betterave
24h
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Guacamole de petits pois
20 Min
Guacamole
5 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Guacamole
5 Min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10 min
Guacamole
25 Min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13h 50 min
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Tartare de dorade et blinis
1h 35min