Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus de 2 citrons jaunes
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- du sel, à discrétion
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 gousses d'ail, coupées en fines lamelles
- 250 g d'huile d'olive
- du poivre moulu, à discrétion
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 993 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Légumes croquants
1h
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min