Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules sauce Alfredo
45min
Maquereaux à la moutarde
30min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 godz.
Truites lardées au romarin
1h
Chocolat chaud à la noisette
1h 15min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
La cuisson des langoustines
40 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min