Bulots au court-bouillon

Bulots au court-bouillon

4.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

La cuisson des bulots
  • 500 g de bulots frais crus
  • 1800 g d'eau
  • 15 g de gros sel
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
  • 150 g d'huile de tournesol
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1752.3 kJ / 424 kcal
Vetten 39.8 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...