Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alicuit de canard
1sa
Poêlée d'anguilles et rougail
Geen beoordelingen
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 Std.
Palourdes au cidre
35 dk
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Mouclade charentaise
40 dk
Cuisson des bigorneaux
25 Min
La cuisson des langoustines
40 dk
Moules au roquefort
40 dk
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Moules marinières
30 Min
Raie aux câpres
45 Min