Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Sirop citron-gingembre
15 Min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Sucre au romarin
5 min
Palourdes au cidre
35min
Menu petit prix - Œufs mimosa aux sardines
2 godz. 35 min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Moules marinières au gingembre
25min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Moules à la crème et au vin blanc
45min