Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'eau
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, en tronçons
- 200 g de fromage frais à tartiner
- du poivre moulu
- huile neutre, pour la cuisson
- 6 tranches de jambon cuit
- 18 cornichons au vinaigre, de petite taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Galettes complètes
45min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1h 40min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Pâte à galette
1h 15min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min