Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g d'échalotes, coupées en morceaux d'1 cm
- 10 brins de persil frais, coupés en quatre
- 120 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 250 g de viande de veau dénervée, en morceaux d'1 cm de côté (quasi de veau)
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
Le jour même
- 200 g de beurre bien froid, coupé en dés de 1 cm de côté
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2268 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Spätzles aux girolles
50 Min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bredele à la noisette
1 Std.
Feuilleté comtois
1h 5min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1 Std. 30 Min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min