Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Oeuf mollet en feuilleté
1 Std. 5 Min
Moules à l'escabèche
24h
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Tempura de calamars
40min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Ragoût de langouste
1 Std. 35 Min
Sauce au roquefort
20min
Beignets de crevettes
35 Min
Moules au roquefort
40min
Sauce américaine
55min
Sauce mayonnaise
10min