Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
of 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 167 kJ / 39 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Confit d'oignons
30min
Sauce périgourdine
35min
Sauce bordelaise
45min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Sauce béarnaise
20min
Sauce cocktail
10min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 godz.
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Sauce cocktail
10min
Sauce barbecue
20min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min.
Sauce tartare
10min