Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 63.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce au poivre
25 min
Beurre bordelais
30 min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.
Sauce bordelaise
45 min
Sauce cocktail
10 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce au vin doux
55min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce mayonnaise
10 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min