Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 63.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bordelaise
45 min
Mayonnaise au curry
10min
Sauce soubise
30 min
Sauce au poivre
25min
Rillettes de porc au cidre
2h
Sauce périgourdine
35min
Sauce cocktail
10min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Beurre d'escargot
10min
Sauce gribiche
15min