Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1829 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Sauce bordelaise
45min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Sauce cocktail
10min
Sauce soubise
30min
Sauce choron
20min
Œufs farcis
30min
Sauce périgourdine
35min
Sauce cocktail
10min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min.
Œufs mimosas à la sardine
35min
Sauce mayonnaise
10min