Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1829 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1sa
Sauce barbecue
20 Min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce au poivre
25 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12h 10min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Sauce cocktail
10 Min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce bordelaise
45 Min