Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fenouil, coupé en morceaux
- 100 g de mayonnaise
- 200 g de chair de crabe frais (5 pinces env.)
- 80 g de melon, détaillé en billes (24 billes env.)
- 30 g d'herbes aromatiques fraîches
- 10 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1086 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 472.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20min
Duo de saumon et cabillaud, petits légumes et sauce crustacés
1h
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Verrine de coques, blé et petits pois
1h 10min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Profiteroles au foie gras
1h 45min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min