Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
- 250 g d'eau
- 1 sachet de gelée au madère
- 5 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (I)
- 3 c. à soupe de mayonnaise au citron
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de saumon fumé, coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582.1 kJ / 140.1 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 817.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
1h
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Petits flans de poisson
1h 5min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min