Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 342 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Joues de porc au cidre
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1 godz. 5 min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Lapin à la provençale
1h
Joues de porc à la bière
1h 10min
Raie aux câpres
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min