Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 342 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20 min.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min.
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min
Maquereaux au vin blanc
3h 30 min.
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min.
Salade de raie
1h 45 min.
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Joues de porc au cidre
1h 45 min.
Raie aux câpres
45 min.
Sauce piquante
35min