Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 342 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pot-au-feu de pintade
1h 20 min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1h 20 min
Pintade farcie avec Betty
2h
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Raie aux câpres
45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min