Matelote de roussette au vin rouge

Matelote de roussette au vin rouge

3.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 4 brins de persil frais
  • 200 g de carottes coupées en rondelles
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 brin d'estragon frais
  • 1 feuille de laurier
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
  • 250 g de vin rouge
  • 350 g d'eau
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 6 morceaux de roussette
  • 40 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 342 mg
Eiwitten 23.5 g
Calorieën 1080.7 kJ / 258.3 kcal
Vetten 12.8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...