Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 分钟
Lotte et crevettes à l'américaine
1小时 15 分钟
Raie aux câpres
45 分钟
Cassolette de poissons
1h
Mijoté de lotte aux épices
50 分钟
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Lotte au beurre rouge
40 分钟
Gratin de poissons à la choucroute
40 分钟
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 分钟
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 分钟
Filet de sandre au beurre blanc
45 分钟