Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Croustillants d'araignée
2 Std.
Mouclade charentaise
40 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min