Lotte sauce vallée d’Auge
TM6

Lotte sauce vallée d’Auge

2.8 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon, coupé en quatre
  • 200 g de lardons fumés
  • 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3672 kJ / 878.5 kcal
Eiwitten
78.5 g
Koolhydraten
20.5 g
Vetten
50.5 g
Verzadigd vet
25.5 g
Vezels
3 g
Natrium
2447.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten