Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min.
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 godz. 5 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Lotte au beurre rouge
40 min.
Joues de bœuf au cidre
3sa 15 dk
Bûche de la mer
13h
Gratin de moules au curry
50 min
Mouclade charentaise
40 min.
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Sauce armoricaine
1h