Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 Std.
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Raie aux câpres
45min
Cassolette de poissons
1 Std.
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min