Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Beurre blanc
25min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Raie aux câpres
45min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min