Lotte sauce vallée d’Auge

Lotte sauce vallée d’Auge

2.9 48 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 200 g de lardons fumés
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2447.5 mg
Eiwitten 78.5 g
Calorieën 3672 kJ / 878.5 kcal
Vetten 50.5 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 25.5 g
Koolhydraten 20.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...