Turbot sauce champagne

Turbot sauce champagne

4.7 67 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
  • 100 g d'eau
  • 170 g de champagne
  • 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à soupe de crème fraîche
  • 5 jaunes d'œufs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 28.5 g
Calorieën 1574 kJ / 377.7 kcal
Vetten 25.5 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 3.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...