Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
- 100 g d'eau
- 170 g de champagne
- 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à soupe de crème fraîche
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50 Min
Risotto aux herbes et aux coques
45 Min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Matelote de poisson au Riesling
13h
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Cailles farcies au foie gras
55 Min
Risotto lotte et lard
50 Min
Nage de crustacés au champagne
1 Std. 5 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min