Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 318.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1 Std.
Beurre blanc
25 Min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55 min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2h
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min