Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 318.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Cassolette de poissons
1 godz.
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Beurre blanc
25min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 godz.
Pétoncles marinières
40 min
Beurre blanc
20 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 godz.