Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de graines de kasha
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 15 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 600 g de poissons variés (julienne, merlu, cabillaud...)
- 30 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 746.3 kJ / 177.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 210.8 mg
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1h
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min