Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
of 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Salade de raie
1h 45min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Salade de pâtes aux coques
45 Min
Choucroute de la mer
40 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Féroce d'avocat
30 Min