Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
of 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50 min
Moules à la bretonne
55 Min
Rillettes de maquereau
1 Std. 30 Min
Chaudrée de moules
35min