Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre frais, épluché
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 350 g de carottes fines, coupées en petits tronçons (3 cm)
- 150 g de mininavets, coupés en deux
- 100 g de poireau, émincé
- 2 - 3 doses de safran en filaments
- 2 brins de thym frais, émiettés
- 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- du sel
- du poivre moulu
- 650 g de fumet de poisson en poudre, préalablement délayé dans l'eau
- 2 oranges bio
- 4 queues de langouste (petites. 600 g au total env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
1h 15min
Langoustines à la vapeur de gingembre
1h 15min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Cabillaud façon aïoli
1h
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Palourdes au cidre
35min