Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Rognons de veau sauce madère
20min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 dk
Saumon sauce gribiche
35min
Moules à la sauce chorizo
1h
Sauce armoricaine
1h
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Gratin de moules au curry
50 dk
Mouclade
1h
Bisque de crevettes
30min
Sauce gribiche
15 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min