Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50 Min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Mouclade
1sa
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Piquillos à la morue
1sa 30 dk
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Moules à l'espagnole
50 Min
Moules à la sauce chorizo
1sa
Raie aux câpres
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min