Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Ramequins de poisson créole
30 Min
Feuilleté au crabe
1 godz. 20 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 Min
Lotte crémeuse au safran
3 godz. 35 min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
Marmite du pêcheur
50 Min
Gratin de poisson
45 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Terrine aux deux poissons
1sa
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Terrine de poisson
1sa