Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1538 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Terrine de canard
24h
Bûche de poisson
13h
Gratin de pomme au calvados
45min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.
Terrine de poisson
1 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.