Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1434 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Pâté en croûte à la châtaigne
13 Std. 30 Min
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3h 25min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de poisson
1hod.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine bressane
24h
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.