Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1434 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine de poulet au basilic
4hod. 10min