Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mouclade charentaise
40min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Salade de raie
1h 45min
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15 min
Fumet de crustacés
25min
Maquereaux à la moutarde
30min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1h 20min
Raie aux câpres
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min