Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaudrée de moules
35 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 godz. 20 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 Std. 30 Min
Truites lardées au romarin
1h
Lotte à la provençale
50 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Raie aux câpres
45 Min