Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 80 g d'échalotes
- 30 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 100 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de lieu noir sans peau
- 2 blancs d'œufs
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le jour même
- 10 feuilles de nori
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 242.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 870.1 mg
Alternatieve recepten
Terrine de saumon aux épinards
2h
Bûche mandarine-sarrasin
13 Std. 15 Min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Bavarois d'asperge
15min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1h 10min
Soufflé au sabre
1h
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Terrine de poisson
1h
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Cassolette de poissons
1h