Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de bœuf au cidre
3u. 15min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau sauce madère
20min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de lapin
12 godz.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Rillettes de poulet
6 Std.
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Rillettes de canard
2h 30min
Sauce gribiche
15min