Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Clémentine farcie au crabe
20 min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Palette à la diable
1h
Pâté de Pâques
2h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min