Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Terrine de campagne
25h 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Terrine de canard
24 Std.
Sauce au vin doux
55 Min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Sauce gribiche
15 Min