Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les financiers
- 85 g de beurre (75 g coupés en dés et 10 g pour les moules)
- 40 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine
- 80 g de blancs d'œufs (2 à 3 blancs env.)
- 60 g de sucre en poudre
Les sabayons
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de vin blanc
- 20 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 6 jaunes d'œufs
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de framboises
- 125 g de groseilles rouges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon classique
15min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Minitartes fines nectarine-pistache
1h 25 min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1h 10 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Sabayon aux raisins
15min
Asperges sauce mousseline
1h
Crème brûlée au champagne
2u. 25min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h