Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les financiers
- 85 g de beurre (75 g coupés en dés et 10 g pour les moules)
- 40 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine
- 80 g de blancs d'œufs (2 à 3 blancs env.)
- 60 g de sucre en poudre
Les sabayons
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de vin blanc
- 20 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 6 jaunes d'œufs
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de framboises
- 125 g de groseilles rouges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1 Std.
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Sabayon classique
15 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Gratin aux fruits rouges
20 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min