Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les financiers
- 85 g de beurre (75 g coupés en dés et 10 g pour les moules)
- 40 g d'amandes en poudre
- 25 g de farine
- 80 g de blancs d'œufs (2 à 3 blancs env.)
- 60 g de sucre en poudre
Les sabayons
- 110 g de sucre en poudre
- 60 g de vin blanc
- 20 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 6 jaunes d'œufs
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de framboises
- 125 g de groseilles rouges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1692 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipannacottas à la pistache
6 Std. 20 Min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min
Sabayon aux raisins
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 dk
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Turbot sauce champagne
30 Min
Asperges sauce mousseline
1sa