Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates, en morceaux
- 6 belles feuilles de basilic frais
- 100 g d'eau
- 50 g de ricotta
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 6 petites feuilles de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 913 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Velouté de tomates à la crème
35 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Potage au poireau
30min
Soupe de tomates et courgettes
55 Min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min