Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Champignons farcis
55 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Saumon sauce gribiche
35 Min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12 Std. 35 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce soubise
30 Min
Pâté périgourdin
48 Std.
Vinaigrette à l'orange
5 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Mayonnaise aux herbes
15 Min
Sauce gribiche
15 Min