Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bordelaise
45min
Baba aux agrumes
8h 45min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Sauce cocktail
10 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Pâté périgourdin
48h
Sauce orange-citron
30min
Saumon sauce gribiche
35min
Sauce rouille
10 Min
Sauce tomate épicée
25 Min
Sauce tartare
10 Min
Sauce gribiche
15 Min