Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Soufflés au fromage de chèvre, sauce au yogourt et poireaux
45min
Sabayon au citron
15min
Sauce soubise
30min
Sauce chasseur
35min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min
Sauce au vin doux
55min
Sauce bordelaise
45min
Sauce tartare
10min