Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'oignons (2 gros env.), coupés en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sauce harissa, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de vin blanc sec
- du sel
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Hareng mariné et radis roses
1 godz. 15 min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2hod. 50min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Haricots blancs à l'ail
50min
Tajine de pintade au fenouil
1 godz. 15 min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13 Std.
Sauce tomate épicée
25min
Sauce gribiche
15min